Još jedan takmičar opleo po žiriju šoua "Zvezde Granda": Oni su loši ljudi, nadam se da će im se sve vratiti!

Autor:

Zabava

20.03.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama između Vanje Knežević i Jelene Karleuše traje već danima i čini se da je ovo najveći sukob u "Zvezdama Granda" u poslednjih 10 godina.

RepublikaFoto: Printscreen
Nenad Dmitrović

Njih dve se svakodnevno oglašavaju na svojim profilima, a primetno je da se niko od ostalih takmičara nije oglasio i zauzeo bilo čiju stranu.

 

To se, ipak, promenilo tokom prošle noći kada se kandidat Nenad Dmitrović, koji se nalazi pod mentorstvom Đorđa Davida javno oglasio na svom fejsbuk profilu.

Nenad je tvrdio kako se učesnici muzičkog programa ne oglašavaju jer im je tako naređeno od strane Granda, ali i kako je cela priča oko Vanje Knežević nepravda i da se nada da će lošim ljudima karma vratiti sve, aludirajući na Jelenu Karleušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja i Jelena

-  Užasno me iritira nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji, većina takmičara ćuti, jer nam je rečemo da podržimo ništa što ona objavi. Iskreno, boli me uvo za Grand, svašta bi se tu moglo reći, ali ipak se nadam da postoji neka kosmička pravda koja ćeka sve te loše ljude - napisao je Nenad na Fejsbuku, a prenosi "Espreso".

Izgleda da takmičar Dmitrović ipak nije bio toliko hrabar, pa je sve ubrzo obrisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading