DRAGANA MIĆALOVIĆ SE UDAJE ZA POZNATOG BIZNISMENA? Posle troje dece hoće i četvrto sa glumicom i to što pre!

Autor:

Zabava

20.03.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana staje na ludi kamen?!

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović se udaje ya biznismena..

GLUMICA Dragana Mićalović (30) i njen emotivni partner Stevan Purić (33) uskoro će, navodno, prema pisanju medija, izgovoriti sudbonosno "da".

Kako je ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru, par je trebalo da stane na ludi kamen pre nekoliko meseci, ali ih je pandemija virusa korona omela u tome, te su, navodno, zbog toga intimnu proslavu venčanja odgodili za proleće ove godine.

- Stevan mašta o braku sa Draganom od kada su se upoznali. Ona je prva devojka, nakon razvoda od bivše supruge Jovane, koja je u njemu probudila želju za ponovnim brakom, iako je bio ubeđen da se više neće ženiti - kaže na početku razgovora izvor blizak paru i dodaje:

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli.

Oboje su, kako tvrdi izvor, ludi od ljubavi i priželjkuju da im se desi zajedničko potomstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela

Stevan Purić, emotivni partner Dragane Mićalović, biznismen je i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. NJegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

- Stevan stalno priča da bi voleo da mu Dragana rodi sina, jer već ima tri ćerke. Mislim da čak i rade na tome, ali bez opterećenja. Kad se desi, desi. Dotle kuju planove o venčanju i medenom mesecu i nadaju se da će ovaj haos oko virusa korona proći što pre kako bi mogli da krenu u ostvarenje svojih zamisli - ispričao je izvor.

Kako je još rekao, Draganina i Stevanova veza u početku je bila tajna. Glumica se plašila reakcije javnosti, ali i mišljenja njenih sestara Slobode i Mirjane i zeta Vojina Ćetkovića.

- Zazirala je malo od toga šta će joj porodica reći. Ipak on iza sebe ima jedan neuspeli brak i troje dece... Međutim, čim su ga upoznali, sve je palo u vodu. NJena porodica je prihvatila njen izbor jer vide da je pored njega srećna i da sija, ali i njegovi su oduševljeni izborom koji je ovoga puta Stevan napravio. Svi su ubeđeni da je ovoga puta ono pravo, te da će ostariti zajedno - završio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mia

29.01.2022 17:41

Čuj biznismen,raspitaj te se malo ko je….13 godin stari čovek sa troje dece….