(FOTO) STANIJU VERIO MARKO! Starleta se udaje za bivšeg zadrugara!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.03.2021

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević juče je proslavila 36.rođendan, a slavljeničko veče krunisano je i veridbom!

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Budući mladenci Stanija i Marko

Stanija je za porodicu organizovala intimnu proslavu u Novom Sadu, kako bi u svom posebnom danu uživala sa svojim najližima, ni ne sluteći šta joj se sprema.

Starletu je na njen rođendan isprosio Marko Marković, bivši učesnik "Zadruge" sa kojim je skoro dve godine u vezi, a ljubav su započeli upravo u pomenutom rijalitiju. 

-Stanija je zbog pandemije koronavirusa organizovala malu proslavu na koju je pozvala najbliže prijateljice i porodicu. U Irigu na Fruškoj gori iznajmila je kuću na tri sprata sa bazenom, saunom  i 7 spavaćih soba. Vilu je iznajmila na dva dana jer je želela da gosti tu i prenoće - otkriva njena drugarica.

RepublikaFoto: Youtube/printskrin/Paparaco lov
Stanija i Marko se ne razdvajaju

Ona otkriva da je slavljenica isprošena u ponoć:

-Stanija nije zvala muzičare, ali su imali karaoke pa su ona i Marko celu noć pevali. U ponoć je isekla tortu, a posle vatrometa Marko je kleknuo, izvadio prsten i pitao Staniju da se uda za njega. Bila je u šoku, stvarno nije očekivala da će je zaprositi, ali je rekla "da".  Čak je i zaplakala od sreće - kaže Stanijina drugarica za "Informer".

Svi su oduševljeno reagovali na ovu vest, posebno porodica Dobrojević.

Kako kaže izvor pomenutog lista, Stanija i Marko planiraju svadbu za narednu godinu, te nema sumnje da će nakon toga poraditi i na prinovi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading