PEVAČICA POSTALA FRIZERKA: Ovako farba Indi!

Autor: G.D.

Zabava

20.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi pokazala je svim koleginicama i fanovima da je u vreme pandemije sama svoj frizer i da je na neko vreme batalila karijeru.

Foto: intstagram.com/indy_ara_indira
Farba, šiša, fenira... Indi više ne peva

Iako zvezde sa estrade glume ludilo i imaju čak privatne frizere koji im dolaze na kućnu adresu da ih sređuju, Indi nije jedna od njih.

Aradinovićeva, koja se trenutno nalazi u Kopenhagenu kod dečka, sudeći po snimcima zgrade i stana, živi u luksuzu, ali ne baca pare na kozmetičke tretmane, već je sama svoj majstor.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Sama svoj majstor... Indi

Indi je imala veliki izrastak na glavi, pa se izvinjavala fanovima zbog toga. Onda je bez problema uzela farbu za kosu, umutila i počela da se maže. Fanovi su bili oduševljeni, ali bilo je i onih koji su joj zamerili što sama gori kosu i da treba da plati frizera, kao velika zvezda, a ne da uzima hleb od frizera, koji jedva čekaju da ih neko pozove sada, kada posla nema. Pevačica se nije obazirala previše, već je sama obavila posao i ostavila novac u džepu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading