KUVA, ZIDA I PEVA: Darko Lazić sada našao JOŠ JEDNO ZANIMANJE!!

Autor:

Zabava

19.03.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić, posle pevanja, zidanja i kuvanja ima novo zanimanje.

Foto: Promo foto
Opet ima novi posao??

Sa ulaskom u drugu godinu pandemije korona virusa, svi traže novi dodatni izvor prihoda, pa između ostalih i pevač Darko Lazić.

Pandemija ovog virusa, pevačima je ostavila mnogo slobodnog vremena i manjak finansija, zbog čega se oni sada snalaze kako znaju i umeju.

Darko Lazić je to uradio tako što je napravio novi Youtube kanal, na kom će objavljivati recepte iz svoje kuhinje, u kojoj inače voli da provodi vreme i sprema ukusne specijalitete. Kako je rekao, on će biti glavni kuvar, dok će mu verenica Marina Gagić biti pomoćnica i snimaće emisije u njegovoj rodnoj kući u Brestaču. Kao propratni materijal za "Ju tjub" kanal, Lazić je napravio i Instagram profil, "Darkova kuhinja", na koji će kačiti recepte svojih jela.

 

Pre kulinarske emisije, Darko se pohvalio da sa svojim kumom ima građevinsku firmu i da se bave finalnim radovima u zgradama na Kopaoniku. Kako mu tri posla, očigledno, nisu dovoljana, Darko je rešio da otvori i butik.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Bave se svim i svačim...

- Pokrećemo novi biznis, otvaramo butik, tako da ćemo od toga da živimo - rekao je Lazić u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading