POČEO RAT! Karleuša otpratila Šerifovićku, A ZBOG OVOGA JE DIVA POBESNELA NA DRUGARICU!

Autor:

Zabava

18.03.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Marija Šerifović više nisu drugarice, a jabuka razdora između njih jeste izbačena kandidatkinja Vanja Knežević koju je pobednica na pesmi Evrovizije podržala.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena i Marija zaratile...

Marijino obraćanje večeras povodom sukoba između Jelene Karleuše i Vanje Knežević, rezultirao je završetkom prijateljstva dveju pevačica.

Marija i Jelena dugogodišnje su drugarice, ali Karleuša nije oprostila Šerifovićevoj to što je njena drugarica u sukobu koji trese estradu proteklih dana, a koji diva vodi protiv 18-ogodišnje Vanje Knežević, dala veću podršku diskvalifikovanoj takmičarki.

Kao posledica Marijinog postupka, Jelena Karleuša otpratila je Šerifovićku sa instagrama.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Kraj prijateljstva...

Ono što je najverovatnije iziritiralo Jelenu jeste to što je Marija ispričala javno da je Karleuša vršila pritisak na nju da diskvalifikuje takmičarku:

- Dok je trajala čitava ta drama, Jelena je zahtevala da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana i to je i od mene direktno tražila. Ja sam rekla da, prvo ja nemam ta ovlašćenja, drugo da smatram da ja nisam dželat i ne mogu ja nikome da odrubljujem glavu i izbacujem iz takmičenja, bez obzira što sam jednog svog kandidata prošle godine već diskvalifikovala jer je uradio nešto jako ružno svom kolegi iz svog tima. Ja nisam želela da radim bilo šta s nekom takvom osobom. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela - ispričala je Marija između ostalog.

Osim ove izjave, Karleuša nije oprostila, sada već, bivšoj drugarici i to što je Marija izjavila da je Jelena preterala:

- Mislim da produkciji nije trebala ova diskvalifikacija i sada kada mi se čini da ne postoji način da se sve ovo ispravi, mogu da kažem da mi je žao, da mi je stvarno žao jer se napravio baš veliki problem, bez nekog velikog razloga. Kada to kažem, mislim da je sve to moglo da se reši daleko lakše, daleko lepše, zgodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje ideje i razmišljanja u svojoj glavi da je ovo sve moglo drugačije. Uopšte ne pokušavam da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, s druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno, s treće strane kako da ne kažem da je Jelena preterala. Da li će neko da se ljuti? Ne znam stvarno da li će neko da se ljuti - izjavila je članica žirija koja je očigledno znala da će se njena drugarica naljutiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

19.03.2021 15:03

Prestanite ovu spodobu da oslovljavate sa Diva. Ovaj odnos prema talentima je jedna vrsta mobinga – psihičkog maltretiranja. Bira žrtvu i na sve načine je degradira, omalovažava. U tome nalazi zadovoljstvo. Ona nije ni blizu Dive.