KARLEUŠA JE OD MENE ZAHTEVALA DA IZBACIM VANJU: Marija Šerifović otkrila detalje razgovora sa Jelenom!

Autor:

Zabava

18.03.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović, mentorka Vanje Knežević diskvalifikovane takmičarke u "Zvezdama Granda" konačno je iznela svoje mišljenje o celokupnom slučaju koji potresa proteklih dana estradu, a posebno "Grand" produkciju i otkrila šta se sve dešavalo proteklih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija sve otkrila...Kneževićeva, Šerifovićeva i Karleuša

Marija je reagovala i tokom same emisije kada je Jelena Karleuša kritikovala Vanju, i smirivala koleginicu iz žirija navodeći da je Kneževićeva dobra devojka koja sigurno nije opsovala žiri i nije je namerno prekinula pevačicu.

Međutim, kada je čitava situacija eskalirala, Marija se nije oglašavala da bi sada dala svoje mišljenje:

- Pozdrav svima, ljudi, nadam se da ste dobro, evo sada vidim da su svi završili sa svojim saopštenjima, prepucavanjima, repostovanjima, reprogramiranjima, pa je konačno došao trenutak da se oglasim i ja kao mentor Vanje Knežević - započela je izlaganje Marija i nastavila:

- Pokušaću da budem što kraća. Za čitavu situaciju sam saznala u avionu, obavestila me je Jelena, tako što mi je poslala sporan sadržaj koji je Vanja podelila. Da se razumemo, smatram apsolutno sumanutim da kandidat koji je u takmičenju šeruje sadržaj koji je uvredljiv po bilo koga, a ima veze sa "Grand" produkcijom ili sa žirijem. Razlog je prost - tek je četvrti krug, peti, tek treba da se takmičiš. Istovremeno, kada se radi o nekome ko ima 18 godina, pa eto trebalo bi skrenuti pažnju na neki malo prijatniji način. Istovremeno, Vanja je poželela da uputi izvinjenje Jeleni, ali je Jelena blokirala, tako da ni do toga nije došlo- istakla je Šerifovićeva i otkrila šokantne detalje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija nije želela njenu diskvalifikaciju...

- Dok je trajala čitava ta drama, Jelena je zahtevala da moja kandidatkinja bude diskvalifikovana i to je i od mene direktno tražila. Ja sam rekla da prvo ja nemam ta ovlašćenja, drugo da smatram da ja nisam dželat i ne mogu ja nikome da odrubljujem glavu i izbacujem iz takmičenja, bez obzira što sam jednog svog kandidata prošle godine već diskvalifikovala jer je uradio nešto jako ružno svom kolegi iz svog tima. Ja nisam želela da radim bilo šta s nekom takvom osobom. Na kraju je produkcija donela odluku kakvu je donela - ispričala je Marija i nastavila:

- Imam samo jednu stvar da kažem, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila prelično, da je njena reakcija bila, neću reći ishitrena, ali Jelena zna šta radi. Smatram da Vanja nije trebalo da uradi ovako nešto jer pre početka svake emisije im kažem:"Deco, pazite šta radite. Nemojte da objavljujete da l' ste prošli ili niste prošli, nemojte da se prepucavate sa žirijem." Tako da to nije okej. Mislim da produkciji nije trebala ova diskvalifikacija i sada kada mi se čini da ne postoji način da se sve ovo ispravi, mogu da kažem da mi je žao, da mi je stvarno žao jer se napravio baš veliki problem, bez nekog velikog razloga. Kada to kažem, mislim da je sve to moglo da se reši daleko lakše, daleko lepše, zgodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške reči. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje ideje i razmišljanja u svojoj glavi da je ovo sve moglo drugačije. Uopšte ne pokušavam da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, s druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno, s treće strane kako da ne kažem da je Jelena preterala.  Da li će neko da se ljuti? Ne znam stvarno da li će neko da se ljuti. Još jednom želim da kažem da mi je užasno žao, da mi je žao što je neko od mojih kolega došao u situaciju da se oseća loše, istovremeno mi je beskrajno žao ne samo Vanje Knežević već i drugih kandidata koji su naprosto, a ja jako dobro znam, šta se među njima sada govori i kakva su njihova razmišljan ja sada...Žao mi je...

- Čak su bili i neki mikropokušaji između produkcije i mene da se ovo reši, ali neke su stvari bile isključive. Ja bih možda to drugačije, ja bih sačekala kandidata pa bih rekla: "Ajde sada ću da te rešetam pa da vidim dokle možeš da izdržiš". Ja zaista mislim da ovo nikome nije trebalo. Šta drugo da kažem, mi nastavljamo da radimo, Vanji želim svu sreću - završila je Marija obraćanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading