O IZBACIVANJU TAKMIČARKE IZ ZVEZDA GRANDA PROGOVORIO SAMO ON: Đorđe David prokomentarisao SKANDAL!

Autor:

Zabava

17.03.2021

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi žirija "Zvezda Granda" na čelu sa Sašom Popovićem nisu imali komentar na diskvalifikaciju Vanje Knežević, koju je zahtevala Jelena Karleuša. Međutim, Đorđe David odlučio je da progovori i obelodani svoje mišljenje o skandalu koji potresa javnu scenu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Neće da se zamera.. Đorđe David otkrio šta misli o diskvalifikaciji Vanje Knežević

Đorđe David, za razliku od Ane Bekute i Snežane Đurišić, pristao je da otkrije kakvo mišljenje ima o slučaju u kom je Jelena Karleuša najpre uvredila takmičarku, a potom tvrdila da je Vanja Knežević opsovala članove žirija, nakon čega je i diskvalifikovana zbog objave tuđih storija koji vređaju pevačicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Skandal potresa javnu scenu... Vanja i Jelena

Pevač je otkrio da je u ovom slučaju u potpunosti na strani produkcije i svoje koleginice Jelene Karleuše:

RepublikaFoto: instagram.com/djordje_david
Đorđe David

- Apsolutno stojim kao član žirija iza svake odluke produkcije! Apsolutno stojim iza svakog člana žirija! Apsolutno sam kao član žirija lojalan produkciji! - rekao je za "Kurir" David. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

18.03.2021 00:40

Zvezde Granda, vas sou program sve vise lici na rijaliti. Vi u ziriju se ponasate tako bahato, bezobrazni ste i vulgarni, nekulturni, derete se poput papagaja svi u glas da me zivo interesuje sto vas ova deca ne bojkotuju i ne okrenu se na drugu stranu. Vas treba tuziti i zabraniti zbog vredjanja i maltretiranja, ponizavanja omladine. Ja licno ne bi vam dala 2 ovce nacrtane ni da pogledate. Postali ste gori od parova i farme ( mada ne gledam tv, ZG sam pogledala na you tube i to je cista bruka). Sramota sta radite a posebno raskalesena polugola samozvana diva koja je doktorirala vulgarnosti. - Ako vi treba da budete neki uzor ovoj omladini, onda smo na kulturnom i muzickom planu totalno propali.