TRAŽE DA SE JELENA KARLEUŠA IZBACI IZ ŽIRIJA: Pevačica navukla bes NACIJE!

Autor:

Zabava

17.03.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz takmičenja "Zvezde Granda" na zahtev Jelene Karleuše zapalilo je društvene mreže na kojima mnogi zahtevaju da se članica žirija izbaci iz ovog projekta.

RepublikaFoto: Prntscrin
Traže da Jelena bude izbačena iz žirija "Zvezda Granda"...

Nakon što je Vanja apelovala da se prestane sa lažima na njen račun i da Jelena Karleuša ne piše više da je kandidatkinja psovala žiri, bes mnogih na društvenim mrežama je eskalirao.

Foto: twitter.com

Počeli su masovni zahtevi da sada Jelena bude ta koja će napustiti takmičenje, a iz prošlosti se izvlače njene uvrede upućene drugim ljudima.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Kandidatkinja molila da prestane s lažima... Vanja i Jelena

Izbacivanje Vanje iz takmičenja usijalo je društvene mreže, gde su ljudi mahom pisali da Jelena treba da se izbaci iz šoua: „Neko mora zaustaviti Jelenu Karleušu u demonstraciji sile nad decom i

ljudima koji su tu da se takmiče”, „Jedino ko treba da se izbaci je Jelena Karleuša”, „Emisija je ok, ali bez JK”, „Sram vas i stid bilo, zar se ovako podržavaju mladi i talentovani ljudi”, „Ljuta sam zaista, Vanja se spasila budala. Ugasite „Zvezde Granda”…
Foto: twitter.com

A s obzirom na to da je Karleuša naglasila da uvreda koju je izjavila Vanji da izgleda "kao tetka", zapravo nije uvreda, neki su se potrudili da podsete sve na koji način je Karleuša vređala Seku Aleksić.

Foto: twitter.com

Jelena, koja je napisala da je nedopustivo da neko objavljuje uvrede na društvenim mrežama, i sama je jednom prilikom uputila veoma ružne reči blogerki Zorani Jovanović poznatijoj kao Zoranah, zbog posta o preminuloj mami. 

- Iskreno, zgrožena sam što objavljuješ vest o smrti majke na Instagramu i obraćaš joj se na engleskom. Nemam reči - napisala je tada Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

18.03.2021 00:52

Naj pametnije zabraniti taj primitivizam i grand produkciju-ZG koji od nase lepe talentovane dece prave debile. J.K. leci svoje frustracije vredjajuci sve redom, a ni ostali clanovi granda ne zasluzuju hvalu jer cute sto znaci da se slazu sa kreketusom.

olivera

18.03.2021 11:01

Dajte neku peticiju da se ova kretenka jelena vec jednom izbaci iz javnog zivota i svih televizija i mreza