VERENICA OSTAVILA DARKA NAKON NJEGOVOG LUMPOVANJA U KAFANI?! Marina više ne prašta Laziću!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.03.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Darko ponovo uhvaćen u prekšaju pevajući na koronažurki u Beogradu tokom prethodnog vikenda, ostao je i bez verenice Marine kojoj je dosta njenovih problema.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Darko i Marina

Naime, nakon što su svi mediji preneli to da je pevač Darko Lazić u nedelju uveče uhvaćen na korona žurki na jednom splavu na Savi, pozvali smo njegovu verenicu Marinu kako bi nam objasnila spornu situaciju.

Marina je tada uznemireno progovorila:

-Uspavljujem bebu, novinari su počeli da me zovu. Ne znam koja žurka je u pitanju i gde je to Darko bio... Stvarno ni ja ne znam gde je on više ni sta radi... Nije kod kuće sad.. Ne znam šta se dešava, probaću sad da ga pozovem - rekla je ona.

Kako saznaje i navodi emisija "Ekskluzivno", Marina i Darko više nisu zajedno, te je ona sve češće u rodnim Pećincima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Darko Lazić na spornoj žurki

Pored toga, kako navodi emisija "Eksluzivno", na korona žurki gde je Darko pevao, 15. marta, on je navodno bio u društvu starlete Slađane, koja se vidi s leđa, pa su se oni zapitali da li je pevao ljubavnici, ali to nije potvrđeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
englezii

17.03.2021 17:17

jebo vas darko lazic propalitet van svake konkurencije " treba ga zatvoriti i izlagati mladima kao eksponatnepozeljne osobe !