Da li je ovako smršala? Aleksandra Subotić progovorila o operaciji želuca!

Autor: Republika

Zabava

17.03.2021

15:43

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić uvek rado odgovara svojim pratiocima na Instagramu, pa čak i na ona škakljiva pitanja.

instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Njene pratioce je zanimalo da li se podrvgla operaciji smanjivanja želuca, pa zato ima tako vitku liniju, što je ona momentalno demantovala.

- Što se tiče operacije želuca, vidim da niste upućeni u datu proceduru. Operacija želuca se radi samo u kritičnim slučajevima i ljudima koji jednostavno nisu sposobni i nemaju karakter da se odupru svojoj želji za hranom - objasnila je rijaliti zvezda.

- Operacija se radi laparoskopski i posle nje ostaju vidni ožiljci na stomaku od uboda. Nisam je radila, ali jedan član moje porodice jeste, tako da sam upućena u celu proceduru. Mogu vam samo reći da nisam veliki pristalica iste i ukoliko ste u mogućnosti (potencijalni pacijent) da je izbegnete - izbegnite je.

Printscreen
Aleksandra Subotić

- Kao i 90% devojaka sa viškom kilograma sam se, nažalost, osećala loše i jako nesigurno u svojoj koži. Nisam volela sebe i nisam bila zadovoljna. Ali ja sam osoba koja veruje da je u životu sve dostižno i da će se vremenom svaka moja želja ostvariti ako zaista budem želela i radila na tome - dodala je Aleksandra.

- Inspiraciju sam nalazila u fotografijama lepih i zgodnih devojaka, svetskih top modela, Viktorijinih anđela i poželela sam da budem građena kao one. Poželela sam to, bila sam istrajna u tome i pronašla sam način da ostvarim svoj cilj jer, koliko god je bilo teško, znala sam da to mogu, da ću jednog dana izgledati tako, ako ne i bolje, jer i dalje radim na sebi, i kada budem ispunila svoju želju znam da ću biti srećna i zadovoljna - zaključila je Subotićeva.

Komentari (0)

Loading