FANOVI ODUŠEVLJENI! Marko Miljković otkrio tačan datum Luninog POROĐAJA!

Autor: Republika

Zabava

17.03.2021

10:16

Marko otkrio kada će se Luna poroditi

instagram/ luna_djogani
Marko otkrio kada će se Luna poroditi

Verenici Luna Đogani i Marko Miljković će sredinom juna postati roditelji po prvi put. Oni će dobiti devojčicu, a posle dugo nagađanja kada će to tačno biti i u kom mesecu trudnoće se Luna zaista nalazi, budući tata je po prvi put otkrio sve detalje. Osim toga, on je okrio i kako se njegova verenica oseća u drugom stanju

- Termin je 15. juna. Jedno vreme smo čuvali informacije, ali rekli smo da ljudi ne bi izmišljali. Luna se super oseća, prijao joj je odmor u Dubaiju, odmorili smo mozak. Luna je, nažalost, zbog cele situacije sa koronom, prinuđena kao i mnogi da provodi više vremena u kući. Testirali smo se i kad smo išli i kad smo se vratili, sve je u redu. Čuvali smo se, pazili smo se. Korona nas nije dotakla, sve je prošlo u najboljem redu - otkrio je Marko u emisiji "Puls Srbije".

instagram/ luna_djogani
Luna Đogani i Marko Miljković

Podsetimo, Marko i Luna doneli su odluku, da će svojoj naslednici dati ime Mia, a ne kriju i da će pre rođenja deteta, svoju ljubav krunisati brakom, samo što još nisu poznati precizni detalji njihovog venčanja.

Inače, buduća mama redovno svoje pratioce obaveštava kako se trudnoća razvija. Naime, Luna je objavila fotografiju ultrazvuka, na kojoj se vidi beba, ne skrivajući radost i oduševljenje.

- Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelepe bebice, posle ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije sto je naša, savršena je! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni sto nam dolaziš, bebo naša! - napisala je pevačica.

 

 

Komentari (2)

Loading
Brko

16.04.2021 22:37

@Adam - Osetio je po mirisu mokraće. Svako jutro prati miris.