IMAM TEMPERATURU 39.2, NISU MI STIGLI REZULTATI: Palma preplašio sve u studiju kod Amidžića!

Autor:

Zabava

16.03.2021

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma, političar i predsednik stranke "Jedinstvena Srbija" večeras je gost u emisiji kod Ognjena Amidžića, a na pitanje voditelja da li se vakcinisao, on je izjavio nešto što je preznojilo sve u studiju.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Palma se našalio, svi se preznojili...

- Jutros sam dobio temperautru, imao sam 39.2, ali ne bi trebalo da je korona, mislim da me udarila promaja- rekao je Palma i svi u stiduju su zanemeli.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
I Ognjen se uplašio...

- Ozbiljno, ja sam se testirao i još mi nisu stigli rezultati. Stižu sutra, ali ne brinite, nemam koronu - izjavio je Palma, a svi posebno Radiša Trajković Đani koji se di pored njega, čekali su da Marković kaže da se šalio.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rekao da ima temperaturu...Dragan Marković Palma

I kada su već svi pomslili da se političar ne šali, on je rekao:

- Pa rekao sam 39.2 - i nasmejao se, a Katarina Grujić zapevala mu je, očigledno, omiljenu pesmu njegove prijateljice Svetlane Cece Ražnatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

17.03.2021 07:00

Ognjen je bio COOL faca dok je pevušio simpatične i šaljive pesmice, imao duha i humora u sebi. Sad se degradirao i prdao dušu zbog love vodeći šugavi program sa uglavnom istom žgadijom od gostiju. Dotiče dno, a to će se odraziti tako što će ga ljudi na uliciizbegavati i pljuvati a on će pokazvati slike i snimke sa nekolicinom koja ga kao voli.