LUNA OSMISLILA POSAO KOJI UKLJUČUJE I NJENU BEBU: Đoganijeva sprema RIJALITI!

Autor:

Zabava

16.03.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani tokom trudničkih dana razmišlja o novom biznisu.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Trudna pevačica osmišljava novi posao...

Đoganijeva, koja je je u šestom mesecu trudnoće, blaženo stanje provodi razmišljajući o novom poslu. Luna je odlučila da, s obzirom na to da Marko i ona dobro zarađuju od reklama na Instagramu i na "Ju tjubu", da je vreme da proširi posao. 

Ona će se uskoro ostvariti u ulozi majke, ali čini se da za nekadašnju zadrugarku to nije dovoljan izazov, pa će paralelno s tim, kako prenosi Kurir, Luna napraviti "Ju tujb" kanal koji će biti posvećen majčinstvu i svemu što ono sa sobom nosi.

Kako se spekuliše, Luna se raspitivala o tome kako funkcioniše pravljenje vloga jer planira da snima video klipove od kada se bude porodila. Ona će objavljivati snimke u kojima će govoriti o tome kako se oseća tokom prvih dana majčinstva, otkrivaće kakva su njena iskustva sa problemima koje nose prvi dani s bebom, grčevi, dojenje, prilagođavanje i sve što je vezano za ulogu u kojoj će se uksoro naći. 

Foto: instagram/ luna_djogani
Planiraju novi biznis...Luna i Marko

Marko i Luna su se raspitali i šta smeju, a šta ne da snimaju kada je beba u pitanju jer planiraju da svojim pratiocma pokažu kako kupaju, povijaju i čuvaju bebu. 

A u video snimcima će se pojavljivati i Anabela i Gagi koji će pokazati kako se snalaze u ulozi bake i deke. 

Što se tiče zarade, Đoganijeva i Miljković osim od pregleda, računaju na svoje fanove kojih je mnogo pa se nadaju da će se javiti i veliki broj sponzora koji će želeti da se reklamira u njihovim video snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mina

16.03.2021 23:14

boze sto je pametna,jujujuju prosto ne mogu da verujem da je ona to smislila.

Mika

16.03.2021 23:36

Baš me briga za ove neradnike.

JA

17.03.2021 00:14

Ovi ce sve smisliti, samo da nista ne rade, i da na najlaksi nacin zarade gomilu para...a vi ljudi se obrazujte pa radite u trafici ili motajte kablove za minimalac. E Srbijo...

Adam

17.03.2021 11:23

Nikoga to ne interesuje jer ona nema pojma o toj problematici.