BACILA MAJKU U ŠAHT I ZATRPALA JE PESKOM I CIGLAMA: Ćerka žrtve, ujedno sestra ubice oglasila se za Srpski telegraf

Autor: Republika.rs

Hronika

17.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Policija uhapsila D. M. (23) zbog sumnje da je usmrtila Danicu M. (59), s kojom se iz Vrbasa doselila u Bečej i živela u istoj kući.

Foto: ST/V. LUKIĆ
KOMŠIJE POMOGLE: Inspektori i forezničari na uviđaju

U Bečeju je u ponedeljak uhapšena D. M. (23) zbog sumnje da je početkom ove godine ubila majku Danicu M. (59) i njeno telo bacila u šaht u bašti, pa preko toga nabacala cigle i pesak. Policija je tek sada razotkrila slučaj jer je druga ćerka ubijene žene M. Č., koja živi u Leskovcu, nedavno prijavila nestanak majke, za koju ju je sestra uveravala da se preudala i preselila.

Prema prvim sumnjama, D. M. (23) kobnog dana se posvađala s majkom, pa joj je u jednom trenutku pao mrak na oči i počela je da tuče Danicu.

Foto: Privatna arhiva
Ubijena Danica Milošević

- Krvnički ju je tukla i rukama i nogama sve dok nesrećna žena nije izdahnula od povreda. Ćerka se uspaničila i rešila da majku odmah baci u jamu u svom dvorištu, a onda je preko nje nabacala cigle i pesak. Sestra iz Leskovca ju je zvala nedeljama i raspitivala se o majci, ali ju je D. M. ubeđivala da im je majka dobro i da se udala za nekog čoveka i odselila - priča za naš list izvor iz istrage.

Policija je posle prijave druge ćerke da im je majka nestala pokrenula istragu i Daničino telo u nedelju pronašla u dvorištu porodične kuće i odmah uhapsila njenu ćerku D. M.

CRNA SERIJA PORODIČNIH TRAGEDIJA ŠIROM SRBIJE

Slična porodična tragedija odigrala se kad je ćerka A. M. (35) ubila prvo svoju majku N. M. (66), pa potom sebe u Beogradu. U još nejasnim okolnostima ove porodične drame policija je, kad je ušla u stan, zatekla tela u lokvi krvi i nož. Kako se sumnja, ćerka je dugo patila od psihičkih problema i u poslednje vreme je bila vrlo agresivna prema majci.

I u Bačkom Gradištu se desilo slično ubistvo. Sin je ubio majku udarajući je pesnicama po glavi. Naime, N. F. (25) u trenutku psihičkog rastrojstva je brutalno pretukao majku D. F. i njeno beživotno telo zakopao u dvorištu kuće ispred pomoćnog objekta, a raku zatrpao i prekrio šutom i smećem. Ubistvo je krio devet meseci, a zločin je otkriven kad je neko od komšija prijavio neprijatan miris na tom mestu. N. F. je osuđen na osam godina zatvora.

Kada smo juče stupili u kontakt sa drugom Daničinom ćerkom M. Č., ona nam je rekla da upravo ide iz policije, ali da još nije dobila vest o majci.

- Malopre sam bila do policijske stanice i sada sam došla kući. Nisu mi ništa rekli o majci, osim da će mi javiti kasnije. Ne znam da li su je našli, a ni sa sestrom se nisam čula - rekla nam je M. Č. Nismo mogli da joj saopštimo najtužniju vest, koja je u tom trenutku osvanula na svim portalima.

Telo nesrećne žene nađeno zatrpano peskom i ciglama

M. Č. je policiji prijavila nestanak majke krajem februara, a od tada je i na društvenim mrežama molila ljude da joj jave ako nešto znaju o Danici.

Foto: printscreen/facebook
Ćerka ubica

- Moja mama je nestala pre mesec i po dana u Bečeju. Gubi joj se svaki trag! Ako je neko vidi ili zna neku informaciju, javite se na ovaj broj 061/1732*** ili u bečejskoj policiji. Molim vas, šaljite ovaj post da vidi što više ljudi da je što pre nađemo. Ja sam njena ćerka i živim u Leskovcu - glasi prva objava ćerke ubijene žene.

Jankovićeva: Roditelji ćute o nasilju dece

Psiholog Aleksandra Janković objašnjava da roditelji često ne prijavljuju da ih deca maltretiranju.

- Nažalost, roditelji često trpe zlostavljanje i maltretiranje od svoje dece, ali te slučajeve ne prijavljuju dok ne dođe do nekih ozbiljnih slučajeva, kao što je ovaj. Misle da će ćutanjem da zaštite svoju decu, a i kad ga prijave, to bude teškom mukom jer se osećaju krivim. Roditelji, zapravo, ne shvataju da ćutanjem čine gore i po život deteta, a i po sopstveni. Veliko je pitanje šta se u ovom slučaju događalo i šta je pozadina cele te priče jer je reč o svirepom ubistvu, ali kad dođe do ovakvih situacija, obično se pokaže da je uzrok ozbiljan psihijatrijski poremećaj koji, očigledno, nije lečen.

U popodnevnim časovima juče smo opet pokušali da razgovaramo sa M. Č., ali ona više nije bila dostupna.

Šokirane komšije kažu da ne znaju puno o uhapšenoj, koja ima ćerku od dve godine, a za njenu majku imaju samo reči hvale.

- Bila je veoma dobra žena. Znamo samo da je bila u penziji, a skoro nikada nije izlazila iz kuće. Obe su rodom iz Vrbasa, a ovde su živele oko tri godine. Već nekih mesec dana osećamo nesnosan smrad iz njihovog dvorišta i mislili smo da je uginula neka životinja. Sad ne možemo da verujemo da je naša komšinica mogla da presudi majci, i to na ovako užasan način - ispričale su komšije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading