(FOTO) JELENA KRUNIĆ ŠOKIRALA IZGLEDOM! Svi se pitaju šta se desilo sa bivšom ZADRUGARKOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.03.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" kontroverzna Jelena Krunić obratila se fanovima putem videa na društvenim mrežama i svi su se šokirali njenim izgledom.

Foto: instagram.com/jelena_krunic
Transformacija Jelene Krunić

Jelena Krunić bila je jedna od najatraktivnijih na javnoj sceni, a dugogodišnja karijera igračice pomogla joj je da ima izvajane mišiće. Brojni muškarci su potpuno ludeli za njom, a sada izgleda zabrinjavajuće.

Bivša zadrugarka se obraćala fanovima putem video linka na društvenim mrežama. Govorila je povredi noge koju je imala, ali je u prvi plan došlo nešto sasvim drugo.

Njen izgled je potpuno zabrinjavajući. Lice bez šminke izgleda rošavo i u ožiljcima, izraženi podočnjaci i podbulo lice potpuno su sve šokirali. Ona je pričala usporeno i jedva razumljivo.

Foto: instagram.com/jelena_krunic
Jelena Krunić

Svi su komentarisali ovako izdanje Jelene Krunić kao i koliko se promenila od učešča u rijalitiju kada je izgledala mnogo seksepilnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

14.03.2021 21:14

Ružna osoba sa ružnim ponašanjem,