ŠIROKO! Pala gajba usred epidemije: Ana Sević od muža dobila stan od 290.000 evra!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

15.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Ana Sević (35) i njen verenik Danijel Nedeljković rešili su da pazare stan usred epidemije koronavirusa, a za luksuznu nekretninu pukli su 290.000 evra.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Ana Sević

Folk pevačica Ana Sević (35) i njen verenik Danijel Nedeljković rešili su da pazare stan usred epidemije koronavirusa, a za luksuznu nekretninu pukli su 290.000 evra.

 

Kako Srpski telegraf saznaje, oni su posle višemesečnog razgledanja zgrada u izgradnji po prestonici rešili da pazare četvorosoban stan u Mokranjčevoj ulici u strogom centru Beograda, a nakon opremanja, planiraju da ga izdaju.

- Dok je Ana još bila trudna, Danijel i ona su razgledali stanove po Beogradu. Pošto ona trenutno nigde ne radi zbog epidemije koronavirusa, mogla je da mu pravi društvo, a šetnja joj je svakako prijala. On mnogo radi i ne razbacuje se novcem, zato je uspeo da uštedi i da ulaže u pametne stvari. Pre nekoliko meseci je ozbiljno popričao sa Anom, pa je predložio da kupe stan, ali sa idejom da se on vodi na njeno ime. Ona se oduševila predlogom jer veruje da je ulaganje u nekretnine uvek pametno. Prvo mu je rekla da ne bi bilo loše da sa kupovinom stana sačekaju dok ne prođe pandemija koronavirusa, ali joj je objasnio da ne treba da brine o finansijama jer je na vreme počeo da štedi. Zajedno su obilazili trenutno aktivna gradilišta po centru Beograda, pa su odlučili da kupe stan u naselju u samom centru grada - priča za naš list izvor blizak pevačici, a kako dalje saznajemo, kaparisali su nekretninu na opštini Savski venac, a stan koji im se svideo ima čak četiri sobe.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ana i Danijel

- Cena kvadrata na lokaciji na kojoj Danijel i Ana uzimaju stan je oko 2.200 evra. Zgrada se nalazi u Mokranjčevoj ulici, a po završetku radova planiraju skroz da ga opreme. Ne nameravaju da se sele i menjaju lokaciju, već planiraju da izdaju luksuznu nekretninu. Stanodavac im je rekao da bi sve kompletno trebalo da se završi do leta jer je sada skraćeno radno vreme zbog mera opreza usled epidemije koronavirusa. Danijel je Ani rekao da stan nikako neće da izdaju studentima jer oni ne vode previše računa o nameštaju, prave žurke i lome stvari. Kada budu dali oglas, u obzir dolaze samo bračni parovi s decom. Tako će stan dobro da se održava i biće očuvan ukoliko i sami budu u nekom trenutku hteli da se presele - priča nam sagovornik.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sevićkom, ali je ona do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

Grujićka kupila garsonjeru, Jana restoran
Dok većina estradnjaka na sva usta kuka da jedva krpi kraj s krajem zbog krize usled koronavirusa, za neke nema zime, pa kupuju nekretnine po Beogradu. Tako je pre nekoliko meseci pevačica Katarina Grujić kupila garsonjeru na Vračaru, za koju je iskeširala oko 90.000 evra. Ona je takođe nekretninu opremila za izdavanje jer već ima luks stan u ovom naselju, a dobila ga je na poklon od roditelja. U vreme korone otvorila se i folk pevačica Jana Todorović, koja je rešila da širi biznis, te je na Novom Beogradu kupila lokal koji ima 350 kvadrata. Pevačica koja je pre nekoliko godina počela da se bavi i ugostiteljstvom, razgledala je lokale u popularnom beogradskom naselju Vest 65, pa je preko poznanika rezervisala prostor za koji je iskeširala 450.000 evra. U pomenutom naselju je pre nekoliko godina svoj lokal otvorio i njen kolega Saša Kovačević, koji do danas vrlo uspešno posluje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading