SEKA O TEŠKOJ BORBI ZA POTOMSTVO: Pevačica je godinama pokušavala da zatrudi i onda se desilo čudo!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.03.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić godinama su pokušavali da se ostvare u ulozi roditelja i već su mislili da će uslediti još jedan neuspeh nakon treće vantelesne oplodnje. Međutim, desilo se nešto neverovatno.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić i Veljko Piljkić

Pevačica Seka Aleksić godinama je priželjkivala potomstvo, međutim, nije uspevala da zatrudni. Ona i njen suprug Veljko počeli su sa provesima vantelesne oplodnje, međutim, dve su već bile neuspešne.

Kada su treći put bili na vantelesnoj oplodnji, uradili su test na trudnoću i prvo je pokazao negativan rezultatn, međutim, u jednom trenu se sve promenilo.

- Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi. Uđem u kupatilo posle dva sata, sednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno - napisala je Seka na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Seka Aleksić i Veljko Piljkić

Pevačica je objasnila i kako je izgledao njen proces promene ishrane i brige o zdravlju tokom perioda borbe za potomstvo:

-Pazila sam šta jedem i pila sam lek po preporuci lekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za uspeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju - objasnila je pevačica na Instagra

Podsetimo, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić imaju dva sina  Jakova i Jovana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading