(FOTO) KARLEUŠA PREŠLA IGRICU SA LICEMERJEM: Htela da stane na stranu estrade, pa oplela po medicinskim ustanovama: ZAŠTO DOKTORI RADE USRED PANDEMIJE, A MI NE?

Autor:

Zabava

13.03.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša pokušala da opravda estradu, pa oplela po doktorima!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša se obrukala za medalju!

Karleuša koja se usred pandemije hvali milionima i krpicama od nekoliko hiljada evra se već danima licemerno bori za pravdu za pevače i muzičare, posebno je "pogodilo" to što je estradnjacima savetovano da ako nemaju posla idu da rade na njivi i prodaju svoje stvari.

Oplela je na Instagram storiju po svim profesijama koje bi navodno takođe mogle da rade na njivi pored estrade, te je navela i doktore koji eto rade usred pandemije, te da su bolnice krcate, a problem je ako estradnjaci rade:

- .Nemojte mi pisati poruke u kojima savetujete pevačima i muzičarima da idu da kopaju na njivi i prodaju "tašnice" i "avione i kamione" da bi preživeli. Zašto se to savetuje samo muzičkoj branši, a ne advokatima, doktorima , sportistima, bankarima? Na osnovu kog zakona oni mogu da rade svoj posao usred korone, a muzičari da idu na njivu..

Detalnije pogledajte u prilogu ispod:

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading