FAN RAZBIO USTA SEKI ALEKSIĆ: Morala je odmah kod lekara, krv LIPTALA na sve strane

Autor:

Zabava

12.03.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić odnedavno je počela da snima vlogove za svoj Jutjub kanal, na kome svojim pratiocima prikazuje kako joj izgleda jedan radni dan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Seku Aleksić fan udario slučajno mikrofonom

Dok je vozila svoj automobil, Seka Aleksić je sa fanovima podelila i jedno neprijatno iskustvo koje joj se dogodilo pre nekoliko godina na jednom nastupu.


- Ovo ovde što vidite na mojoj usni, to se dogodilo kada sam imala jedan nastup u inostranstvu. Neko od fanova je dok sam pevala, slučajno udario u mikrofon i on me je udario u usnu. Potekla mi je i krv, tako da sam tad zadobila ovaj hematom. Moram ići kod lekara da to rešim i nadam se da će biti uspešno - otkrila je Aleksićeva.

Inače, Seka tokom pandemije najviše vremena provodi sa svojom porodicom. Uživa sa suprugom veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom. Redovno trenira, ali se i sprema za nove poslovne poduhvate koje već počela da realizuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading