Novi obračun: Saška Karan tuži Eru Ojdanića za pokušaj silovanja!

Autor:

Zabava

10.03.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Saška Karan nedavno je optužila svog kolegu Eru Ojdanića da ju je napastvovao u mladosti. Prema njenim rečima on ju je neprimereno dodirivao i umalo silovao kada je bila mlada, što je Era demantovao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saška i Era

Saška je sada otvoreno govorila o tužbi koju je najavila protiv njega. 

Pevačica tvrdi da su joj se nakon njenog priznanja, javile još neke devojke i žene koje su optužile pevača za seksualno uznemiravanje. 

- To se podrazumeva zašto su rešile da tuže Eru, kao i ja. Javile su mi se njih šest, a posle i još njih četiri. One su opisivale svoja iskustava. Ja ne bih o tome s obzirom da ćemo biti na sudu, imaćemo prilike da ispričamo detalje. Ja sam odlučila da ga tužim, imam dva advokata. Neću sigurno preći preko toga, s obzirom da on negira i govori kako me nije seksualno uznemiravao. Imam dokaze za sve ono što govorim. Saška karan nikad ne laže - rekla je ona za Kurir televiziju i dodala:

- Era se zabavljao sa maloletnicom, na Farmi 4 je to rekao sam za sebe. Pričao je kako voli mlade devojke. To je samo jedan detalj o seksualnom uznemiravanju -  rekla je ona.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Saška Karan

Saška je potom opisala jednu situaciju koju je imala sa Erom

- S obzirom da smo puno radili zajedno, imali tezge i pevali, na jednom veselju se primakao iza mene i počeo da uzdriše. Pomsilila sam kakav manijak. Frapirala sam se tada, tresla sam se sva. Mislim da treba da se stane na put svim nasilnicima - rekla je folkerka.

Era Ojdanić se takođe oglasio u emisiji gde je odgovorio na njene optužbe.

RepublikaFoto: Printscreen
Era Ojdanić

- Prekrstio sam se. Sve sam čuo. Baš je interesantno, ali je i mnogo glupo. Toj osobi ne želim ni ime da pomenem jer nije dostojna toga. Ona već dugo ne postoji na sceni i na estradi. Ovo što je sve izjavila, to je sve čista, čista laž. Jedini razlog jeste da preko mog imena i prezimena osveži svoje ime, da je mediji zovu. Ovo je njena izmišljotina. Jedina velika bljuvotina. Ona treba da zna da ja imam decu, kćeri kao ona, imam unuke, stvarno nema smisla. Ona ima neki problem. Ovo je mi preti da će mi uzeti motel, imanje, to je blam za mene i moju porodicu. Poručio bih njenoj porodici da porazgovaraju sa njom. Ista ta žena je pre 4 godine rekla da sam gej i da sam nekom dečku u Zemunu kupio auto i stan - rekao je pevač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading