OVO SA JAHTOM VAM NIJE TREBALO: Žena isprozivala Severinu, pevačica OSULA PALJBU!

Autor:

Zabava

10.03.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić godinama ne može da se "opere" od porno snimka koji je snimila na jahti pre 16 godina, a sada joj je jedna žena prebacila i da ga je ona sama plasirala javnosti.

Foto: prntscreen
Severina poludela kada su joj spomenuli snimak...

- Jedna žena koja je prati na Instagramu je komentarisala kako je Severina pre nekoliko godina namerno pustila svoj intimni snimak u javnost kako bi privukla pažnju - samo je jedan od komentara, na koji Seve ipak nije ostala dužna.

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Iznervirana... Severina Kojić

- Ovo sa jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj deo mog dela. Niste jedini dr***ija i zato budite srećni, ima vas i množite se i niko vam ništa ne može. Volimo dr***ije i šaljemo im ljubav - odgovorila joj je Severina.

Severina je sporni video snimak napravila sa Milanom Lučićem koji je tada bio i dalje u braku. Njih dvoje započeli su vezu 2000.godine kada je Milanova supruga s njim čekala treće dete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading