(FOTO) Mnogi ga ne bi PREPOZNALI! Đani objavio sliku iz mladosti, nekad izgledao SKROZ DRUGAČIJE!

Autor:

Zabava

01.03.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je izgledao dosta drugačije, s obzirom da je bio mršaviji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
On je izgledao dosta drugačije, s obzirom da je bio mršaviji. 

Folker Radiša Trajković Đani podelio je na Instagramu fotografiju iz mladosti, te je pokazao fanovima kako je nekada izgledao. 

Naime, on je podelio uspomenu za prijateljima, a na prvi mah mnogi ga ne bi prepoznali. On je izgledao dosta drugačije, s obzirom da je bio mršaviji. 

Foto: instagram.com/djanimusic
Đani Objava

 - Beše davno. Moravci moji -  napisao je on uz sliku. 

Inače, Đani je na estradi više od dve decenije, a iza sebe ima ukupno osam studijskih albuma. Takođe, pevač je poznat i kao neko ko nema dlake na jeziku, pa tako neretko svojim izjavama intrigira javnost. U nedavnom intervjuu on je otkrio šta je tajna njegovog dugog braka sa suprugom Slađom sa kojom ima dvojicu sina - Miloša i Marka. 

- Brak smo sačuvali dobrim seksom. Ako verujete, nama je seksualni život bolji sada nego kad smo bili mladi. Samo udri, i u kući odmah opštenarodno veselje.  Devojke, žena, švalerke, sve to imam i to me čini momkom - rekla je Trajković za Alo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading