ŽIVELA POD UŽASNIM PRITISKOM! Emina: Kad sam se udala, neprestano su pitali KADA ĆE DETE?

Autor:

Zabava

28.02.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović večeras se uključila uživo preko svog Instagram naloga i otvoreno govorila o svemu onome što ju je opterećivalo zbog činjenice da je javna ličnost.

Foto: instagram.com/yaemina
Živela je pod pritiskom...Emina Jahović

Ona je ispričala koliko su je ljudi pritiskali nepristojnim pitanjima samo zato što je poznata:

Recimo, ja se zabavljam, pa me pitaju kad ću da se udam, pa kada će dete, pa kada će drugo dete. Na kraju te pitaju kada ćeš da se razvedeš, pa opet pitanje kada ćeš ponovo da se udaš. To je užasan pritisak - pričala je Emina, pa pomenula bivšeg supruga Mustafu Sandala, sa kojim je bila 10 godina.

Foto: instagram.com/yaemina
I pre razvoda je razveli... Emina sa bivšim suprugom Mustafom

- Dok sam bila u braku sa Mustafom, kada nije bilo pomena da se razvedem, već se šuškalo o tome. Jako je teško boriti se sa slavom, to je nuspojava posla kojim se bavimo. Poželela sam da sam imala talenat za druge stvari da me niko ne zna - kaže Emina, koja tvrdi da ne oseća ljubomoru, kao neke žene.

- Imala sam sreće da budem u takvoj porodici da ne gajim zavist i ljubomoru prema ženama. To neke ne mogu da savladaju, vidi im se u pogledu - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading