POKRAO JE POKOJNOG NINA UOČI SAHRANE: Otkriveno ko je misteriozni čovek koji je opljačkao pevača u trenutku smrti!

Autor:

Zabava

28.02.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je misteriozni čovek koji je opljačkao pevača u trenutku smrti!

RepublikaFoto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Otkriveno ko je misteriozni čovek koji je opljačkao pevača u trenutku smrti!

Pevačica Sandra Rešić, ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, odlučila je da jednom za sva vremena stavi tačku na razne mitove, izmišljotine i nagađanja koji kruže o životu i smrti njenog oca.

Sandra je godinama jedva pričala o Ninu i njegovoj smrti, jer je sve i suviše bolelo da bi izlazila u javnost i pričala o detaljima. Međutim, nepravda i neistine su je dotukle i naterale da prvi i poslednji put, kako kaže, ispriča priču o svom ocu i njegovom životu i smrti. U emotivnoj ispovesti koju je ispričala pre dve godine ona je otvorila dušu i ispričala sve do najsitnijih detalja. Dotakla se i teme da je desna ruka njenog oca, koji mu je bio čovek za sve iskoristio priliku da je mu je u momentu njegove smrti uzeo sve:

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sandra i Nino

Ja sam oko nekih šest sati ujutru otišla u taj stan, a tamo su već bili njegovi stričevi, Selim i Ljerka njegova žena, bio je Leo njegov stric i Neša koji je bio Ninov potrčko. Ja tog čoveka nisam ni primetila, jer je bio zaključan u Ninovoj sobi, u njegovim stvarima, njegovoj kožnoj jakni, u njegovom kačketu i njegovim satom na ruci plakao sve vreme. Isti taj Neša je čovek koji je pokrao sve stvari iz stana mog oca, njegove stvari, sve njegove slike, dnevnike. Tu je bila i neka starija pevačica Branka u nekom vunenom džemperu - seća se Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading