BRANKA KATIĆ SE VRATILA U BEOGRAD PA OGOLILA EMOCIJE: Nedostaje mi porodica, ali vreme je da radim ono što ME ČINI SREĆNOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.02.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u Srbiju jedne od omiljenih domaćih glumica nije prošlo nezapaženo.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin
Branka Katić ponovo u Beogradu

Zvezda domaćeg glumišta Branka Katić nakon dugo vremena ponovo je u Beogradu i to sa širokim osmehom na licu, po kojem je pamte mnoge generacije.

Razlog njenoj sreći je upravo povratak radu u rodnoj zemlji, nakon što je godinama već svoju sreću krojila u Londonu, gde živi sa porodicom.

Branka se vratila na scenu Beogradskog dramskog pozorišta predstavom "Sumrak bogova".

- Bila sam uzbuđena pred dolazak, prosto srećna sam što sam ovde i što sam dobila priliku da se priključim fantastičnom ansamblu. Mislim da sam na pravom mestu u pravo vreme- započela je glumica svoju ispovest za "Ekskluziv", te dodala:

- Nedostaju mi moja deca, prijatelji u Londonu, porodica, ali i ovde imam majku i sestru, drugare. Nekako je dobro vreme da se ja vratim onome što mene čini srećnom i da budem svoj na svome - rekla je Branka.

Ono što su svi primetili je to da glumici vreme ništa ne može, ona izgleda mladoliko, srećno i zadovoljno kao i kada je bila u jeku popularnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading