Napravio kamp prikolicu iz snova: Dečko Verice Rakočević rešio stambeno pitanje - SVI U ŠOKU!

Autor:

Zabava

24.02.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug modne dizajnerke Verice Rakočević koja je nedavno sedmi put postala baka, Veljko Kuzmančević, pohvalio se da je ostvario svoju veliku želju, a to je da ima kuću na točkovima.

Foto: instagram.com/printscreen
Veljko Kuzmančević

I dok većina ljudi mašta o raskošnoj kući ili stanu, Veljko je maštao o tome da ima kamper, pa sada konačno može uživati u potpunoj slobodi. Naravno, uz Vericu. 

Pohvalio se na društvenim mrežama, gde je i objavio nekoliko fotografija, a unutrašnost kampera potpuno je opremljena i sve je spremno za izazove. 

Foto: instagram.com/printscreen

"Rešio sam stambeno pitanje, moja kuća na točkovima je spremna! Uvek sam ovako zamišljao "krov nad glavom", a zidovi i lift me nikada nisu privlačili. Na točkovima slobodan, a moje je sve dokle pogled dopire", napisao je Veričin suprug, a s obzirom na to da su oboje zaljubljenici u putovanja, verujemo da im najbolje tek predstoji.

Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading