ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA SEBI PLATILA OBRAZOVANJE U AMERICI: Kada je glumac ostao bez DINARA, uzela je stvari u svoje ruke! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka čuvenog srpskog glumca Zorana Cvijanovića, Milena, danas je uspešna glumica i pevačica. Milena trenutno živi i radi u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/Instagram

Milena se udala pre dve godine, na intimnoj svečanosti, pa ipak je na društvenim mrežama pobrala bezbroj pohvalnih komentara na svoj izgled.

Inače, nakon što je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske probleme nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Zoranova ćerka je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading