(FOTO) CEO REGION JE OBOŽAVAO NJENE HITOVE, ONDA SE UDALA ZA POLITIČARA I NESTALA: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi!

Autor:

Zabava

24.02.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene pesme se i danas rado pevaju!

RepublikaFoto: printscreen

Vesna Pisarović pre dvadesetak godina bila je pevačka zvezda, a njene hitove "Da znaš", "Sasvim sigurna" i "Dolje, na koljena" pevao je ceo region, međutim na iznenađenje mnogih odjednom je odlučila da se povuče sa estrade.

Vesna je rođena u Brčkom. Prvi album objavila je 2000. godine, a 2002. je predstavljala Hrvatsku na Evroviziji, dok je u jeku slave odlučila je da napravi pauzu u karijeri.

Pre 12 godina udala se za Ozrena Pupovca, sina hrvatskog političara srpskog porekla Milorada Pupovca, i sa njim se odselila u Berlin.

RepublikaFoto: printscreen

Posle izvesnog vremena vratila se muzici, ali se posvetila drugom žanru - džezu.

"Mogu samo reći da nipošto ne žalim za ovom radikalnom odlukom skretanja prema džezu, koja čak i uprkos jednog sasvim trnovitog puta dugogodišnje pripreme, raznih žrtvovanja te svakodnevne discipline, zapravo i neprestano i neiscrpno ispunjava", rekla je jednom prilikom za "Blic" Vesna, koja će u aprilu napuniti 43 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading