Ništa od pomirenja: Igor otišao u Zagreb, Seve mu nije dala u stan!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

24.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose hrvatski mediji, Igor Kojić (33) viđen je ispred stana svoje još uvek zakonite supruge Severine Kojić (48) u Zagrebu. Njih dvoje se nisu videli od aprila prošle godine, otkako je pevačica napustila Kojićevu porodičnu kuću u Beogradu jer se, navodno, posvađala s njegovim roditeljima Draganom Kojićem Kebom i Oljom Kojić.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Igor i Severina

Kako Srpski telegraf saznaje, Igor je hteo da se vidi sa Severinom, te da popričaju o nekim nerazjašnjenim stvarima, ali, prema rečima njenih komšija, Kojić nije uspeo da uđe u zgradu, a kamoli stan.

- Igora je više nas videlo ovde ispred Severinine zgrade. Tu se nešto motao, izlazio iz kola, gledao u njenom pravcu, ali nije ušao. Videli smo da telefonira s nekim, tj. sigurno s njom, ali ga nije pustila da uđe u stan. Ne znam da li su se nakon toga sreli jer niko od komšija ih nije video zajedno. Jedno je sigurno, a to je da je dečko hteo da se vide, sigurno imaju nekih problema, ali ona nije želela da se sretnu. Nakon pola sata čekanja, Igor je seo u svoja kola i otišao. Kasnije ga nismo videli da se vraćao. Baš smo svi komentarisali kako je čudno što supruga neće da pusti u stan, ako su uopšte oni još uvek zajedno. Dosta se priča čulo o njima, a samo oni znaju šta je prava istina - kažu pevačicine komšije i dodaju:

Foto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Severina i Igor

- Ovde ceo naš komšiluk bruji o njoj i njenom ponašanju. Ne znamo zbog čega nije htela da otvori vrata Igoru. On se zaista kulturno ponašao, pozdravio nas i videlo se da je čoveku bilo neprijatno jer smo svi buljili u njega, misleći da će Seve svakog trenutka izaći. Međutim, ništa od toga. Ko zna šta se sve tu dešava.

Podsećamo da je pevačica za Dan zaljubljenih viđena u društvu markantnog crnokosog muškarca, te da se svi pitaju ko je on. Kojićeva je ovim potezom uzburkala javnost, te svi pokušavaju da saznaju u kakvoj su vezi ona i ovaj gospodin. Seve i dalje mudro ćuti o bračnom statusu iako mnogi nagađaju da joj je brak s Igorom pred raspadom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading