PROMENILA PLOČU I POKAJALA SE: Evo šta Anabela sada kaže o Marku!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.02.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Marko

Anabela Atijas priprema se za ulogu bake i nestrpljivo iščekuje tenutak kada će joj njena ćerka Luna podariti prvo unuče.

Pevačica je progovorila i o odnosu koji ima sa zetom Markom Miljkovićem koji je od starta bio veoma turbulentan.

- Za sebe kažem da sam rođena spremna za buduću ulogu bake. Imala sam sreću da odgajam sestrice, ćerkice. Sad evo i unučica stiže, jedva čekam. Toliko se tome radujem da sam prepuna ljubavi - rekla je Anabela u emisiji "Ekskluziv" dodavši da je oduševljena imenom Mija koje su Luna i Marko odabrali za ćerku.

RepublikaFoto: instagram.com/lunnadjo
Luna i Marko

Pevačica nije mogla a da se ne osvrne na to kakav odnos danas imaju ona i Marko, so bzirom na to da je Anabela dugo bila protiv ove veze i zbog toga ulazila u konflikt i sa Lunom.

- Ja sam odavno to prevazišla i oprostila u svakom smislu te reči. Nema potrebe sada kada smo usko povezani da se vraćam na to, želim im sve najbolje na svetu. U ovoj priči drago mi je da nisam bila u pravu - zaključila je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Amra

23.02.2021 22:02

Sta je to ova zena oprostila Marku?Psovala mu majku u gluho uho,klela mu nerođeno djete,kćerku joj pazio i štitio,ni supu joj nije skuhala kad je bila bolesna.Od prevelike ljubavi kcerku je vrijeđala i ponizavala,bila saveznik osobama koju su joj kceku najstrašnije vrijedjale.SACUVAJ BOZE SVU DJECU SVJETA MONSTRUM MAJKI KAO STO JE ANABELA?

Odgovori 13 0
Jota

24.02.2021 08:53

I njena nemoralna cerka Luna Djon je zlo koje rastura tudje brakove

Verica Narancic

24.02.2021 10:01

Auhh..brate,sklonite nam ove folirante..manipulatore,Serpe..Lonce,Poklopce..nagledasmo se njihovog srama I blama..sve zarad love..bljucc!