ANA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA: David smislio osvetu, pokajaće se što ga je ostavila!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.02.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne miri se sa raskidom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

Ana Korać nedavno je progovorila o raskidu sa Davidom Dragojevićem i otkrila da je on krivac za krah ljubavi, kao i da nisu ostali u dobrim odnosima.

Iako je mislila da će se sve završiti mirnim putem i svako nastaviti svoj život, čini se da David tako ne misli već želi da joj se osveti.

 

Davida je Ana toliko povredila i napravila mu haos od života da on sada živi samo za to da joj se osveti!
Razradio je plan do detalja i uveliko ga sprovodi u delo, a kako nam kaže izvor, Ani neće biti dobro kad bude videla šta joj je bivši dragi zakuvao, piše Skandal.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bila je velika ljubav

David je bio ubeđen da će sa Anom provesti život, čak su i decu planirali, smišljali im imena, želeli su da pokrenu i veliki biznis, ali sve to palo je u vodu jer je Ana rešila da krene svojim putem – započinje izvor Scandala! i dodaje:

- David je zbog nje odustao i od Amerike, a mogao je tamo da zardi ozbiljne pare. Zbog svega toga oseća bes i nema nameru da se sve završi tek tako. Krenuo je u teretanu, trenira dva puta dnevno i sve ulaže u izgled. Planira da smuva ultrazgodnu ribu, mladu, atraktivnu i uspešnu i da s njom započne ozbiljnu vezu. Siguran je da će, kad Ana vidi da ima lepšu i mlađu, odlepiti od ljubomore. A
ni to nije sve. David je osmislio i biznis plan i trebalo bi da ga realizuje s novom devojkom, znam da je reč o sjajnoj ideji koja donosi mnogo novca, tako da on veruje da će se Ana mnogo pokajati što ga je ostavila
– završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading