ŠABANOV KUM ispričao potrese detalje poslednih pevačevih sati: I danas čujem njegov teški uzdah nakon sudara....

Autor: Republika.rs

Zabava

21.02.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da zaboravi detalje nesreće.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slobodan Stojadinović

Pre dve godine 17. februara u Nemačkoj, u saobraćajnoj nesreći nastradao je kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Ni dan danas nije otkriveno kako je tačno došlo donesreće koja je pevačevu porodicu zavila u crno.

O poslednjih Šabanovim satima govori njegov kum Slobodan Bobi Stojadinović  koji se kombnog dana našao sa njim u kolima. Pukom srećom, preživeo je nesreću.

-Stigli smo u Dizeldorf oko 5 popodne. Vozio nas je jedna prijatelj, imao je dobar automobil. Sedeli smo pozadi i pričali šaljve teme. Poslednjih dana je bio tužan, nije bio on, kao da ga je nešto mučilo. Pričao je o pokojnom Sinanu i o vremenu kako je Sinan provodio dok nije nastradao, rekao je za Sinana da neće dugo, a tako je rekao i za sebe - počeo je priču Šabanov kum u emisiji "Premijera".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Republika
Za Šabanom je tugovala cela estrada

Poslednji nastupo Šaban je započeo pesmom ''Odlaziš odlaziš'', nesluteći šta ga čeka kroz par sati.

-Legli smo da spavamo, nismo spavali ni sat vremena, a on je već ustao i požurivao me. Krenuli smo, zaspao sam u autu, a trenutak buđenja ne mogu da vam opišem, padam, plivam , letim, pojavljuje se svetlost, kao da sanjam... Kada sam video njega pored, i čuo te uzdahe nikada ne mogu zaboraviti, i danas čujem onaj njegov teški uzdah - priča Bobi.

RepublikaFoto: Facebook.com
Šaban i Bobi su bili nerazdvojni

-U bolnicu su me smestili, nazvala me Gordana, smogao sam snage da joj se javim, rekla je: ''Slobo pa gde ste šta je s vama?'', rekao sam joj gde smo, ona me zove i plače na sav glas: ''Nema tvog brata, nema Šaleta mog!'' - dodaje Bobi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading