GROB PREKRIVEN BELIM RUŽAMA: Otkrivena tajna zašto je baš sa ovim cvećem sahranjen legendarni Balašević!

Autor:

Zabava

21.02.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 68. godini, nakon tri dana provedenih u bolnici, iza sebe ostavio je suprugu Oliveru, ćerke Jovana i Jelenu, sina Aleksu

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ
Tekst potpisa

Đorđe Balašević koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života sahranjen je danas u Novom Sadu u krugu najbližih.

Cela bivša Jugoslavija, ali i Amerika se već dva dana oprašta od poznatog pevača. Iako su se mnogi nadali da će moći da dođu da ga isprate na večni počinak, odlukom porodice to ipakl nije dozovljeno.

Sprovodu su prisustvovali samo najuži članovi familije i prijatelji, njih petnaestak, uz gradonačelnike Ljubljane i Novog Sada, Zorana Jankovića i Miloša Vučevića.

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ

Balaševićev grob ostao je prekirven cvećem, posebno mesto zauzele su bele ruže, koje je kako smo saznali pevač redovano naraučivao i slao svojoj supruzi Oliveri.

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ
Tekst potpisa

Od kapele do grobnog mesta tamburaši su svirali Đoletove pesme.

Prethodnih dana građani su ispred pevečeve porodične kuće palili sveće, ostavljai poruke, plišane igračke kako bi mu odali počast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading