(FOTO, VIDEO) Sahranjen Đorđe Balašević u najužem krugu porodice: Panonski mornar ispraćen uz pesmu koju je napisao svojoj najvećoj ljubavi Olji!

Autor:

Zabava

21.02.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahranjen Panonski mornar...

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ
Foto: Printscreen
Đorđe Balašević

Novim grobljem u Novom Sadu vladala je potpuna tišina, a samo su se čuli zvuci pesme i jecaji

Đorđe Balašević  sahranjen je danas u 13 sati u krugu porodice na Novom groblju u Novom Sadu.

U najvećoj tišini i u suzama, supruga Olivera, ćerke Jovana i Jelena i sin Aleksa, došli su da isprate kantautora na večni počinak. Takođe, brojni građani i obožavaoci Balaševića okupili su se na groblju, gde su se prolamali zvuci tihe pesme, za koju poznavaoci porodice Balašević kažu da ju je kantaautor napisao za svoju suprugu.

 

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ

Kada se porodica razišla, grobnom mestu su počeli da prilaze poštovaoci Panonskog mornara i da pale sveće i ostavljaju cveće.

RepublikaFoto: ST/D. LUKIĆ

Podsetimo, u Novom Sadu danas je proglašen Dan žalosti zbog smrti kantautora.

Đorđe Balašević preminuo je u 67. godini u petak, 19. februara, u Kliničkom centru Vojvodine. Tri dana pre toga primljen je na bolničko lečenje zbog obostrane upale pluća, zbog koronavirusa. Pre godinu dana, Balaševiću su zbog infakta lekari ugradili stentove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading