Potresna ispovest učesnice Zadruge: Otac ubio čoveka, kasnije se vodio kao neuračunljiv!

Autor:

Zabava

21.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija krije mračnu porodičnu tajnu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Burmazović

Dragana Burmazović sinoć je tokom "Igre istine" priznala da je njen otac ubio čoveka koji je njenoj bolesnoj sestri donirao bubreg. Sada je u razgovoru sa Alenom Hadrovićem u izolaciji ispričala detalje o njenom odnosu sa ocem, kao i kako se ovaj slučaj vodio na sudu.

- Pre je radio u policiji, i zna mnogo ljudi, on zna mnogo ljudi, i sve to časkom odjekne. Znaš koliko ljudi mene po gradu zna po ocu, što se meni ne sviđa. Ja sam Dragana! I po čemu ga sada pamte? Pa po tome što je uradio - počela je Dragana.

- Kako se on nosi sa tim? - pitao je Alen.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Burmazović

- Dobro, ali nemamo taj odnos, imam neko strahopoštovanje, nismo toliko bliski. Dolazio je iz Švajcarske samo na odmore, i posle je otišao u zatvor. Izašao je pre dve godine, i ja sam faktički odrasla bez njega, iako sam išla u posete i to. Nekada nemam osećaj, i kao da je stranac. Čak sam shvatila koliko me ne poznaje, razumeš. On ne zna šta želim, šta me interesuje, koju boju volim. Iz sitnica sam skontala sve. Vidim po njemu da se ipak dobro nosi sa tim, i još dok je bio u zatvoru, bio je svestan šta je uradio, a sada ne znam zašto je on to uradio, da li je to bila samoodbrana, napad... - dodala je potom ona.

- Kako je to okarakterisano na sudu? - pitao je Alen.

- Vodio se kao neuračunljiv i pod dejstvom alkohola, i zato je ublaženo sve to - dodala je Dragana, pa opisivala oca Alenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading