(VIDEO) ŠOK: Ša priznao Tari da je voli?

Autor:

Zabava

19.02.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša našao se sa Tarom Simov u garderoberu, gde je iskoristio priliku i znakovnim putem joj izjavio ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tarar Simov

Ša je došao Taru da obavesti o hrani, a po izlasku je nekoliko puta udario rukom od vrata kako bi privukao Tarinu pažnju, a potom joj jasno pokazao V. T. prstima.

Zadrugarka nije ostala imuna na to, pa mu je odmah odgovorila ,,I ja tebe".

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša već nedeljama je jedan od najomraženijih zadrugara zbog izuzetno bliskog odnosa sa dvadesetogodišnjom Tarom Simov i priča da joj je navodno obećao decu i brak. Ova informacija najviše je potresla njegovu suprugu Ivanu, koja je odlučila da stavi tačku na brak i pokrene brakorazvodnu parnicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Tara

Kako se Ivana poverila svojim prijateljima, nevernom suprugu bi možda i oprostila seks sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom devojkom.

- Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj - priča izvor za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading