(FOTO) SUDBINA: Pevač je učesnicu RIJALITIJA upoznao putem FEJSBUKA i odmah je zavoleo!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.02.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav o kojoj su svi pričali.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Cvija

Pevač Stefan Cvijović Cvija od samog početka na muzičkoj sceni privlačio je veliku pažnju devojaka, a jedna od njih bila je i manekenka, sada već bivša učesnica rijalitija "Farma" Sara Trajanović.

Oni su vezu počeli u trenutku velike Cvijine popularnosti tokom 2008. godine kada je objavio pesmu "Moja želja si ti". A sve je počelo putem društvenih mreža.

-Jedno veče, u tom periodu dok se nisam upoznao sa Sarom, ja sam vodio jedan klasičan boemski život.  Non-stop izlasci, proslave, stalno sam išao negde… jedno veče, bio sam nešto smoren, seo sam za komp… tad sam već imao 5.000 friend requestova, i nikad nisam gledao ko mi ih šalje jer džabe gledam kad ne mogu da ih prihvatim sve. Mešutim, kao hajde da pogledam ko mi to sve šalje, i ja kliknem, a prva stoji Sara Trajanović. Poslao sam joj nešto ovako: Moram da ti kažem, ti si jedna jako slatka devojka, nemoj da pomisliš  ništa drugo. Veliki pozdrav. - govorio je Cvija svojevremeno za medije.

Tada Sara nije još bila toliko popularna i bila jedva punoletna. Njihova mladalačka ljubav ugasila se beš teških reči što se ne bi moglo reći i za kasnije njene veze. 

Foto: instagram.com
Sara Trajanović

Posle Cvije bila je i sa pevačem Akijem Markovićem sa kojim je ljubav počela u "Farmi", međutim, doživela je debakl, čak se pisalo i da je pretpela fizičko nasilje od njega.

RepublikaFoto: instagram.com
Sara u Farmi

Nakon rijalitija, uplovila je u vezu i sa Cecinom bratom Milanom Marinkovićem, ali ni tu nije imala sreće u ljubavi. O sari se već nekoliko godina ništa ne zna, ni čime se bavi niti da li uopšte još uvek živi u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading