Ovo je istina o njihovom odnosu! Jelena: Slobu i mene žele, ali ne mogu da rastave!

Autor:

Zabava

29.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

Jelena Ðuričanin i Sloba Radanović i dalje su u vezi iako su se pojavili pojedini navodi da su raskinuli, te da je dokaz za to činjenica da na njegovom profilu više nema nijedne zajedničke fotografije s njom.

Ipak, oni koji prate Slobu svedočili su tome da pevač i nije imao naviku da na postovima objavljuje njihove zajedničke fotografije, osim nekoliko s proslave njegovog rođendana, koje se i dalje tu nalaze. Oni se i dalje prate na Instagramu, što može da vidi svako ko ode na njegov profil. Ovim povodom pozvali smo i Slobu, koji je kratko rekao:

Radanović: Ma kakav raskid, to je, bre, izmišljotina

- Ma, kakvi! Izmišljotina -Pevač je bio kratak i jasan, dok je njegova devojka želela da objasni o čemu se zapravo radi.

 

- Navikla sam, kao i Sloba, da nas na svaka dva-tri meseca razdvajaju. Neko to stvarno želi, ali očigledno mu se neće posrećiti. Nama su te priče smešne. Volimo se i lepo nam je - rekla je Jelena za Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirjana

29.01.2021 05:54

Ona nije za njega. On nije za nju i njenu decu.

Odgovori 12 0
mina

29.01.2021 15:40

sve je to vestacki daleko je to od prave ljubavi i puci ce kad tad....... pokazace vreme da su gubili vreme praveci neku pricu

Odgovori 12 0