VIŠE SE NE ZNA KO KOGA VARA: Još jedna AFERA uzdrmala brak JELENE I DUŠKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.02.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao španska serija.

RepublikaFoto: instagram.com
Žarko i Jelena

Javnost već nedeljama bruji o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića koji je po svemu sudeći na veoma klimavim nogama. Kako bi se zataškala priča o krahu braka Jelena povlači očajničke poteze, međutim, jedna po jedna afera isplivava na površinu.

S jedne strane, otkrivena je afera fudbalera Duška Tošića koji je već neko vreme u vezi sa Anom Jovanović, a izgleda da ni Jelena nije njemu ostala dužna već je i ona pronašla utehu u mladom pevači. 

 

Kako STAR saznaje Tošić je potpuno poludeo od ljubomore kada je saznao da mladi pevač Žarko Madžić k otvoreno priča kako mu se  Jelena sviđa!

 

Jelena je očigledno opet Dušku "nabila rogove" kao tokom afere sa Vranješom. Kako piše pomenuti magazin, Tošić je navodno napao Jelenu i gori od besa što se po Grandu priča da zgodni pevač iz Zvezda Granda koristi svaku priliku da joj se približi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)


 

On je navodno i od svog mentora Đorđa Davida tražio broj njenog telefona da joj se lično zahvali za lepe reči, ali je on shvatio njegovu nameru.

- Kada je Jelena javno rekla da je Žarko prelep i prezgodan, te da izgleda kao srpski Akvamen, Duško je odmah pozvao telefonom i počeo da drami! Džaba se Jelena trudila da mu objasni da njene reči nisu imale seksualno značenje, on je besneo i poručio joj da mora da paz išta izgovara u javnosti jer će ih mediji opet urnisati. Inače, Duško je svestan da su se njoj oduvek sviđali mlađi muškarci koji imaju dobro telo, a još kad je video Žarkovu sliku bez majice, pao mu je mrak na oči. Jelena je nekako uspela da smiri situaciju, pa kad je prošle nedelje videla Žarka u Zvezdama Granda, bila je na distanci sa njim i nije ga hvalila kao ranije - otkriva izvor za STAR.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

-Duško me zvao i pitao o čemu se tu radi, pošto je video neke vesti na portalima. Moram dakažem da sve takmičare gledam maltene kao svoju decu, jer mnogima bih i mogla da budemmajka. Nema tu mesta nikakvim aluzijama, pogotovo ne u tom kontekstu – objasnila je Jelena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading