O ovome nikada nisu pričali: Evo kako su Vojaž i Breskvica dobili svoje nadimke!

Autor:

Zabava

16.02.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idole tinejdžera Anđelu Ignjatović i Mihajla Velurovića svi znaju kao Breskvica i Vojaža, ali sumnjamo da njihovi fanovi znaju kako su dobile svoje popularne nadimke.

RepublikaFoto: Printscreen
Vojaž i Breskvica

Sada je popularni par, koji ima brojne obožavaoce na društvenim mrežama i Jutjubu, otkrio i to.

- Meni je najbolja drugarica u osnovnoj školi slučajno dala nadimak Breskvica. Svi su me tako zvali i onda sam odlučila da ga zadržim - ispričala je Breskvica, dok je kod Vojaža bila drugačija situacija. 

RepublikaFoto: instagram.com/breskvica
Vojaž i Breskvica iz srednjih dana

- Imao sam neku životnu priču koja me je naterala da sa porodicom odem u Francusku. Moj otac je radio kao telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na premijera nije više bilo sigurno za nas u Srbiji, pa smo tim povodom morali da odemo iz zemlje - otkrio je u emisiji "Šaranova radionica" i dodao:

- I sam taj put u Francusku me je na neki način izgradio u čoveka kakav sam danas. Izgradio mi tvrd karakter. I u to ime sam se nazvao "Voyage", kao "put u Francusku" - rekao je mladi Veruović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading