Najskladniji par sa estradne scene progovorio o razvodu: POZVALA ME I JE REKLA DA JE GOTOVO!

Autor:

Zabava

15.02.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ivana Pavković i Petar Mitić

Poznati par Ivana Pavković i Petar Mitić uživaju u skladnom braku, imaju sina Vujadina, a sada su progovorili o svom odnosu i spekulacijama da se razvode.

- Imam osećaj da smo se mi više svađali dok smo zajedno radili, zbog nervoze. Nama je već dugo sve isto, mene je pozvala novinarka i rekla mi da se razvodim, a meni muž spava u sobi pored. Ne znam otkud ta priča? Malo me je zateklo, ali i nasmejalo. Ne dajemo povoda za takve stvari, verujemo jedno drugom - rekla je Ivana o glasinama da se Petar i ona razvode, a pevač je na to dodao...

 

 

 

- Daj bože da se celog života svađamo zbog sitnica. Nismo merodavni mi, nego naše komšije. Možete da idete od stana do stana i da pitate u kakvoj harmoniji žive Mitići. Nikakva svađa, nikakav rastanak. Neka pišu i dobro i loše, bitno je da je nama lepo i skladno - poručio je pevač u emisiji ''Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading