OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O ZORANU ŠIJANU: Saša Matić napokon obelodanio detalje i ostavio sve u ŠOKU!

Autor:

Zabava

15.02.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku!

Foto: youtube.com/printscreen
Zoran Šijan

Saša Matić gostovao je u emisiji "Sceniranje" gde je pričao o, do sada nepoznatim detaljima iz njegove karijere, ali i privatnog života.

Ipak, u moru priča koje je jedan od najpopularnijih domaćih pevača podelio sa gledaocima, izdvojila se ona o Zoranu Šijanu, kada je zbog jedne pesme okitio Matića sa 2.000 maraka.

Ono što je posebno sve iznenadilo je to što je Saša je taj novac odmah hteo da pokloni drugom pevaču koji je to veče pevao u klubu.

 

 

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Matić

"Ima jedna interesantna priča, ja sam svirao po klubovima u Beogradu, nisam imao album. Perica Ognjenović je išao iz Zvezde u Rusiju, ja mislim da igra i pravio je oproštajno veče. I zovu me tad iz 'Kluba M', i kažu mi da je tu pokojni Zoran Šijan i hoće da dođeš ti samo da mu otpevaš 'Dva galeba bela'. Ovamo kod Perice sve već bilo završeno i rekoh ajde da idemo. Ja došao u 'Klub M' uzmem mikrofon i krećem. I kako ja pevam on meni daje novčanicu, ja stavljam u džep, daje mi i drugu, ja i nju stavljam u džep. I kad sam završio odem sa drugom do toaleta i zamolim ga samo da mi proveri šta sam stavio to u džep, on vadi i kaže ’to su ti 2.000 maraka’. ", pričao je pevač.

Međutim, kako kaže, kad god bi gostovao negde, ili upao nekome u svirku, sav bakšiš koji bi dobio na mikrofon ostavio bi tome ko peva.

"Uvek sam to radio ako je neko veselje i svira drugi bend, a ja uzmem malo vremena, ja njima ostavim bakšiš koji dobijem na mikrofon. Tako i sada, uzmem te novčanice i vratim se da ih dam Vladi, koji je pevao to veče", priseća se Saša i navodi kako pevač nije hteo da ih uzme, već je zahtevao da ga vodi na doručak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading