DARKO LAZIĆ OTVORIO GRAĐEVINSKU FIRMU: Evo gde folker gradi KOMPLEKS!

Autor:

Zabava

12.02.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Darko Lazić promenio je profesiju, te posle frizera i pevača, sada je odlučio da bude građevinski preduzimač.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Našao novi posao... Darko Lazić

Lazić je, očigledno odlučio da se obezbedi, a pošto je pevački zanat u krizi, on je odlučuio da se posveti građevinarstvu te zajedno sa kumom započeo gradnju stambenog kompleksa.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial
Lekar, pekar, apotekar... Lazić ponovo promenio profesiju

Kako je sam otkrio za Svet, Darko je osnovao firmu i počeo sa gradnjom apartmana na Kopaoniku:

- Tačno je da kum i ja, odnosno naša firma "Žetinić gradnja", pravimo apartmane na Kopaoniku. Zasad to ide baš kako treba. Često smo tamo, obilazimo radove, nabavljamo sve što je potrebno. Planiran je čitav kompleks zgrada. Jedna je napravljena, sada se rade fasada, gipsani radovi i sve ostalo. Biće to apartmani po sistemu ključ u ruke. O parama ne bih pričao, to je najmanje bitno u ovom momentu, ionako pričaju da dugujem milione. Treba se obezbediti za budućnost, ne zna se šta nosi dan, a šta noć, ja sam vam najbolji primer za to. Da ne bude ono da pita starost gde je bila mladost. Plus, Marina i deca vole prirodu, planinu, čist, svež vazduh, tako da nema greške sa ovim poslom - izjavio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

13.02.2021 12:19

Darko Lazić nema pojma o životu i biznisu. Da ima pojma sačuvao bi ogromne pare koje je razbacao na kocku i drogu.