Srđan Predojević ima NOVU PARTNERKU: Voditelj počinje da radi na televiziji Željka Mitrovića!

Autor:

Zabava

11.02.2021

13:02 >> 14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević godinama su bili partneri u poslu i vodili jutarnji program. Menjali su televizije, ali nikada jedno drugo.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Konačno je pronašao zamenu...Srđan

Međutim, i njihovoj saradnji je došao kraj i to veoma buran, a dok je Jovana počela da radi na televiziji svog supruga Željka Joksimovića, Predojević je dugo bio bez angažmana.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Sa njom će Srđan raditi iza kamere... Dušica Spasić

To nije trajalo dugo i upravo danas obelodanjeno je gde će i sa kim Srđan voditi novu emisiju, a što je za Republika.rs otkrio izvor blizak televiziji Pink:

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Pronašao novi posao i novu partnerku.. Srđan

- Srđan Predojević i Dušica Spasić biće urednici novog informativnog kanala koji je u vlasništvu televizije "Pink". Srđan će imati svoju emisiju koja je jedna vrsta tok šou-a gde će mu pomoćnica biti blogerka Sara Stanković, dok će Dušica Spasić voditi drugi projekat samostalno - otkriva izvor za Republiku, i dodaje:

 

 

- Umesto televizije Pink 3, Mitrović pokreće novi kanal pod nazivom "Vesti" na kom će Predojević i Spasić biti urednici. Kanal će biti informativnog karaktera- istakao je izvor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading