(FOTO) NEKADA JE BILA MUŠKO I PEVALA U ZVEZDAMA GRANDA: Danas je popularna pevačica kojoj nude 5000 evra za noć!

Autor:

Zabava

11.02.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u neverici!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Zvezde Granda

Kada se pre šesnaest godina Slobodan Katanić pojavio u "Zvezdama Granda" i predstavio se kao Barbika, tvrdeći da želi da bude pevačica, mnogi su mislili da je u pitanju samo osoba koja je našla način da izađe iz anonimnosti, ne sluteći da će ona sve ove godine trajati.

 U međuvremenu je ušla u proces za menjanje pola i povukla se iz javnosti, jer joj je umro rođeni brat, a poziv za saradnju koju je dobila od produkcije "Grand" nije prihvatila, jer joj, kako kaže, ugovor nije odgovarao.

 
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Barbika u Zvezdama Granda

- Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio, tvrdi Barbika i nastavlja

RepublikaFoto: printscreen
Barbika danas

- To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih?! Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče.

- Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena..nudili su mi 5000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj..Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila, rekla je za kraj Barbika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading