PUNO KOŠTA: Amidžić otkrio pod kojim uslovima bi ušao u "Zadrugu" i ko ga KOPIRA!

Autor: Informer, Republika

Zabava

10.02.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima Ognjen Amidžić nedavno se izborio s korona virusom i ponovo počeo da radi, a njegova emisija je i dalje u vrhu najgledanijih.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sve može za pare... Ognjen Amidžić

Međutim, s obzirom na to da je jedno vreme vodio rijaliti program "Zadruga", novinari mu često postavljaju pitanje da li bi ušao u popularni rijaliti, Amidžić je sada priznao da i kada bi pristao, da bi tražio mnogo novca. 

- "Zadruga" je najveći i najgledaniji rijaliti projekat, pa su samim tim zadrugari uvek dobro došli u moju emisiju. Narod prati njihove živote i saživeli su se sa svim njihovim problemima, pričama, sudbinama. S druge strane, ja nisam čovek za rijaliti, plus za moj ulazak bi trebalo previše para, a to se nikome ne isplati - izjavio je Ognjen koji je svestan da su mnogi pokušali da kopiraju njegov rad, ali da u tome baš i nusu uspeli:

Mnogi su pokušavali da kopiraju ono što ja radim, ali im nije pošlo za rukom. Naravno, svaka konkurencija bi trebalo da bude zdrava i ja tako gledam na ovaj naš posao u medijima, ali sudeći po onome što govore rejtinzi, "Ami Dži šou" trenutno nema konkurenciju, svidelo se to nekome ili ne - izjavio je voditelj i autor emisije.

RepublikaFoto: Promo foto
Popularnosti mu ne manjka... Amidžić

Ognjen koji sada vodi 13. sezonu "Amidži Šou-a", nedavno je prebrodio i koronu i tvrdi da se u potpunosti oporavio:

Osećam se odlično, ali evo, kucnuću u drvo za svaki slučaj. Znam mnogo ljudi koji se i nakon preležane korone bore s posledicama, ali bogu hvala, ja sam na vreme otkrio da imam virus, pa sam samim tim i brže izlečen. Pre nekoliko dana sam radio dodatne analize i sve je u najboljem redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

10.02.2021 13:54

Šou je postao dosadan. Isti kalup, ista šema, ničega novog nema.