Bojana i Šijan odložili venčanje: Prija Goce Božinovske otkrila detalje odnosa ćerke i zeta!

Autor:

Zabava

10.02.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija Cece Ražnatović i Goce Božinovske, Danijela Rodić veoma je zadovljna udajom dve svoje ćerke i ne krije da je sa prijama u odličnim odnosima. Međutim, ni kod njih ne cvetaju ruže, te je Danijela priznala da su njena ćerka Bojana i Mirko Šijan morali da odlože venčanje.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Planovi pali u vodu... Trudna Bojana i Mirko

Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - kaže na početku razgovora za Danijela.

Bojana, koja je u drugom stanju, i Mirko planirali su venčanje pre nego što je ona zatrudnela, ali su svadbu morali da odlože zbog pandemije korona virusa. Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje.

Majka poznatih sestara ističe da je srećna što su njene naslednice našle dobre muškarce, te smatra da u bolje porodice nisu mogle da se udaju. Ona je srećna i što svekrve lepo brinu o njenim ćerkama.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com/danijela.rodic.750
Voli svoje prije... Danijela Rodić

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi.

Bez obzira na to što je Ceca velika zvezda, privatno je požrtvovana i brižna baka. Danijela priznaje da ona više brine o Željku od nje, a kaže da će tako biti i sa Gocom, koja će voditi računa o Bojaninom i Mirkovom detetu.

- Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja - kaže Danijela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading