BRUTALNO JOJ UBILI SESTRU, posle izgubila i MAJKU ali i veru u ljubav nakon dva propala braka: Osmehom skriva bolnu životnu priču!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.02.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije joj lako.

RepublikaFoto: instagram.com/mateus
Marijana Mateus

Marijanu Mateus videćete na svim bitnijim događajima u prestonici uvek sređenu, raspoloženu i nasmejanu. Ipak, život joj je poslednjih godina ispunjen brojnim tragedijama.

Naime,  Marijana iza sebe ima dva propala braka, jedan sa Miodragom Kostićem, drugi sa Lotarom Mateusom i od tada u javnosti se više nije znali ni za jednog njenog partnera. Uvek je viđamo samu ili sa prijateljicama, a nikada u društvu jačeg pola.

 

Mateusova je i pre pet godina doživela veliku porodičnu tragediju u kojoj je izgubila sestru. Naime, vođa „veternicčog klana“ Nenad Opačić (54) ubijen je sa pet hitaca, a njegova supruga Jasmina (46), sestra Marijane Mateus, sa tri metka u februaru 2015. godine u novosadskom Novom naselju. 

- U šoku sam, ovo je veoma teško za mene. Zajedno smo odrasle, mnogo smo se volele - rekla je tada Marijana.

Iste godine, kreatorka je ostala i bez majke.  Njena majka Dušanka preminula je nakon duge i teške bolesti, u jednoj beogradskoj bolnici. U borbi sa bolešću i najtežim trenucima, Marijana i njen brat neprekidno su bili uz majku, ali ih je njena smrt duboko pogodila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Nekoliko meseci ranije Marijana je ostala i bez oca, koji je preminu krajem 2014. godine. 

Ipak, ukros svim ovim tragedijama, ona uživa u životu punim plućima. Putovanja širom sveta njena su glavna duševna hrana, kao i druženje sa bliskim ljudima zbog kojih joj osmeh i ne silazi sa lica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading