ZAGREB BRUJI O PEVAČICINOJ AFERI, KOMŠIJE OTKRIVAJU: Vinar bio kod Seve u stanu, proveli su noć zajedno!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

06.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić (48) mesecima od javnosti pokušava da sakrije da se viđa sa vinarom Tomislavom Voštinićem (38), a kako Srpski telegraf saznaje, on je sada proveo noć u njenom stanu!

RepublikaFoto: Printscreen
Severina i Tomislav

Naime, pevačici i njenom deset godina mlađem dečku očigledno je dosadilo da kriju vezu, pa je on sada bez problema posećuje, a ne krije se ni od komšija!

- Tomislava sam videla u sredu uveče dok se parkirao autom ispred zgrade u kojoj živimo. Severinin stan je nekoliko spratova iznad mog, a dok sam sa ćerkom bila ispred zgrade i unosila namirnice iz marketa, pitao nas je gde je slobodno da se parkira da nikome ne bi zauzeo mesto. Jedna od komšinica je prepoznala Tomislava jer su on i Seve danima bili glavna tema naših medija. Svaki dan su pisali o njima! On je u ruci nosio flašu vina i veliki buket cveća, a kada nam se približio, stavio je zaštitnu masku. Kad se parkirao, javio se na telefon, pa je ušao u zgradu. Bilo nam je odmah jasno da ide kod Severine - priča za naš list Kojićkina komšinica koja je želela da njeno ime ne objavljujemo.

RepublikaFoto: Youtube.com/Severina
Severina Vučković

Kako smo saznali, Voštinić je kod Severine prespavao, pa se ujutru odvezao automobilom u nepoznatom pravcu.

- Tomislava smo zatekli ujutru dok smo izlazili iz stana. Severina ga je ispraćala, pozdravljali su se na ulazu zgrade, a nama se uredno javila. Primetila sam da je bila baš nasmejana i raspoložena. Dugo je nismo videli tako ozarenu i veselu - priča nam komšinica iz zgrade u kojoj živi pevačica i dodaje:

- Drago mi je što Severinu vidim srećnu, ali mi je žao što vara Igora! Koliko nam je poznato, još su u braku, a ona se viđa s drugim muškarcima. Nije moje da se u te stvari mešam, ali, ako već nema ljubavi u braku, što se lepo ne razvede i ne započne novi život. Ovaj vinar mi svakako fino deluje. Kulturan je mladić i vaspitan! Svaka majka bi ga poželela za zeta.

Inače, pre nego što je Tomislav Severinu posetio u njenom stanu ona je odlazila kod njega na imanje koje poseduje u Ivanić Gradu. Obišla je čak i vinariju čiji je vlasnik, pa je s drugaricama gustirala vina. Na društvenim mrežama nisu još objavljivali zajedničke fotografije, ali je pevačica rado kačila fotke s njegovog imanja, gde se baškarila i ispijala vino.

Već planiraju zajednički život

Severina Kojić i Tomislav Voštinić su, prema pisanjima hrvatskih medija, već počeli da kuju planove koji se tiču zajedničkog života.

Pevačica će za početak da prenese deo stvari na njegovo imanje, na kom ima vinariju, gde će povremeno odlaziti i provoditi po nekoliko dana. U početku je bila skeptična kada ju je nagovarao da se preseli kod njega jer smatra da je za sve to još rano, ali je on na kraju uspeo da je ubedi da se preseli.

Severina zna da će od tog trenutka da potvrdi glasine da se razvodi od supruga Igora Kojića, ali se očigledno mnogo zaljubila u vinara, pa ne razmišlja o posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nena

06.02.2021 12:08

Ne zna se koja ih je vise promenila,Kaja,Anabela,ona..po 100 puta su se udavale. Jure te klince,u njihovim zrelim godinama,uzas. Dara bubamara je tek dno...

Odgovori 11 0
Difo

06.02.2021 15:03

Stvarno ne razumem šta ti mušksrci vide u Severini. Više nego ispodprosečna ženska !